Виставка «ШЛЯХ ДО МРІЇ: внесок вихідців з України у створення Держави Ізраїль»

Друзі! Посольство Держави Ізраїль в Україні та Інститут Юдаїки запрошують відвідати унікальну виставку, присвячену видатним постатям в Історії Ізраїлю, життєвий та творчий шлях яких нерозривно поєднаний з Україною. З України походить блискуча плеяда філософів, митців, релігійних і політичних діячів, які відіграли кардинальну роль у духовному відродженні єврейського народу, у формуванні політичної доктрини, що була покладена в основу побудови Держави Ізраїль.

Dear Friends! The Embassy of the State of Israel to Ukraine and the Judaica Institute are happy to invite you to visit a unique exhibition dedicated to prominent figures in the history of Israel, whose lives were inextricably linked with Ukraine. From Ukraine comes a brilliant galaxy of philosophers, artists, religious and political leaders who have played a pivotal role in spiritual revival of the Jewish people and shaping the political doctrine that became the basis for building the State of Israel

Виставка складається з 54 плакатів оригінального дизайну. Плакати присвячені вихідцям з України, які в різні часи, починаючи з 1880-х до 1948р., брали активну участь у створенні держави Ізраїль.
Особливу увагу на виставці приділяється Голді Меїр - уродженці Києва, а також Зеєву Жаботинському, Йосипу Трумпельдор та ін.
Багато з матеріалів публікуються вперше.
Виставка виконана на замовлення Посольства Ізраїлю в Україні.
Керівник проекту, директор Інституту юдаїки Юлія Смілянська, дизайнер - Олена Заславська

Відкриття виставки  «ШЛЯХ ДО МРІЇ: внесок вихідців з України у створення Держави Ізраїль», відбудеться у  Музеї історії Києва 

9 вересня 2014 року о 18:00
Вхід вільний

 

Air Jordan 11 For Sale