Конференція «Лімуд Україна» 2014

З 6 до 9 листопада у Львові  пройде чотириденна конференція «Лімуд Україна», – інформує прес-служба Львівської міської ради та сайт http://lvivexpres.com/.

Лімуд – всесвітньо відома єврейська освітньо-культурна Конференція, яка з 2008 року проводиться і в Україні. Перший український Лімуд проходив в Ялті, потім у різні роки у Трускавці, тричі в Одесі, у Вінниці та в Ужгороді.

У перекладі з івриту «Лімуд» означає навчання. Тож не дивно, що цього року свято навчання і знань проходитиме у культурній столиці країни – старовинному Львові. Всього в програму буде близько 120 сесій. У Конференції візьмуть участь більш, ніж 600 учасників.

На цій конференції одночасно буде проводитися до семи різних занять, що дозволить учасникам самостійно формувати програму на свій розсуд, враховуючи особисті переваги. У рамках Конференції будуть заплановані екскурсії, тренінги, майстер-класи, концерти, виставки та лекції. 

Серед презентерів Лімуду  у Львові:  Еліав Білоцерковський – Надзвичайний та Повноважний Посол держави Ізраїль в Україні; Хаїм Чєслєр (Ізраїль) – засновник проекту Лімуд СНД; Саша Окунь (Ізраїль) – відомий ізраїльський художник; Йосеф Шагал – Надзвичайний та повноважний Посол держави Ізраїль в республіці Білорусь; Роман Бронфман (Ізраїль) – бізнесмен, громадський діяч, один з засновників політичної партії «Ісраель ба алія»; Віталій Портніков (Київ)  – журналіст і публіцист; Ігор Щупак (Дніпропетровськ) – директор Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» та Музею «Пам’ять єврейського народу і Голокост в Україні»;  Мирослав Маринович (Львів), колишній політв’язень, дисидент;  Юрій Винничук (Львів) – головний редактор газети «Post-Поступ», письменник, Мар’яна Савка (Львів) – головний редактор «Видавництва Старого Лева»  та багато інших.

Лімуд пропонує своїм учасникам також різноманітну культурну і розважальну програму, яка дозволяє познайомитися з різними музичними, літературними, театральними, художніми напрямками в мистецтві. Цього року до програми Лімуду запрошені: Володимир Бистряков (Київ) – Заслужений артист України, відомий у світі піаніст та композитор; Ілля Ноябрьов (Київ) – популярний телеведучий, продюсер; Олександр Володарський (Київ) – письменник, драматург, сценарист; Віктор Шендерович (Росія) – автор телепрограм «Ляльки», «Разом», «Безкоштовний сир»; Валерій Хаїт (Одеса) – відомий письменник, ведучий шоу-програм, редактор; Ігор Іртєн’єв (Росія) - російський поет, один з представників іронічного напряму в сучасній російській поезії; Марина Максиміліан (Ізраїль )- одна з найпопулярніших, талановитих і екстраординарних ізраїльських музикантів, співачка, піаністка і композитор;  гурт "Клезмастерс" (Росія), гурт «Піккардійська терція» (Львів), запрошені популярні українські групи і виконавці.

«Запорука успіху Лімуду, його довголіття і затребуваності полягає в поєднанні навчання, відпочинку, спілкування, які гармонійно об’єднують Лімуд і завдяки яким, створюється неповторна «лімудна» атмосфера», – зазначає Голова Лімуду в Україні Йосип Аксельруд.

Конференція Лімуд проводиться за фінансової підтримки Лімуду СНД,  Фонду Ротшильд (Велика Британія). Генеральний партнер Конференції Лімуд Львів – Всеукраїнський єврейський благодійний фонд «Хесед-Ар’є».

http://lvivexpres.com/

Air Jordan 1 Retro High OG UNC Patent Shoes Best Price CD0461-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers