Український Католичний університет та Ягелонський університет підписали угоду про спільну докторантську програму з єврейських студій

4 липня 2015 р. між Гуманітарним факультетом УКУ та історичним факультетом Яґеллонського університету в Кракові було підписано Угоду про співпрацю і Угоду про спільну докторантську програму з єврейських студій.

Делегацію Ягеллонського університету представляли: заступник декана історичного факультету проф. Малґожата Сморонг-Ружицька; керівник докторських студій проф. Кшиштоф Заморський; директор Інституту Юдаїки і Президент Європейської Асоціації з єврейських студій проф. Едвард Домброва; керівник Відділу історії юдаїки і єврейської літератури Міхал Ґалас.

Учасники Договору будуть співпрацювати в сферах координації досліджень історії народів Центрально-Східної Європи, підготовки спільних наукових публікацій та організації наукових конференцій і семінарів. Також Гуманітарний факультет УКУ та історичний факультет Яґеллонського університету домовились про обмін науковими співробітниками, аспірантами (докторантами) і студентами з метою наукового стажування і проведення досліджень.

Джерело: сайт УКУ

Air Jordan
дата: