Тренінг для українських психологів, психіатрів і психотерапевтів з проблем подолання посттравматичного синдрому

Під патронатом Посольства Держави Ізраїль та Почесного консула Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олега Вишнякова організовано тренінг для українських психологів, психіатрів і психотерапевтів з проблем подолання посттравматичного синдрому.

З 12 по 14 лютого в Києві, в конференц-залі готелю «Космополіт», пройде триденний тренінг для 30 фахівців, що працюють як з військовим, так і з цивільним населенням. Посольство запросило двох тренерів - Гилу Петрову, психолога-консультанта при мерії Хайфи і Моті Пікельнер, лектора і консультанта, офіцера психологічної служби армії оборони Ізраїлю. Лектори ознайомлять слухачів з теорією і практикою надання психологічної допомоги особам, які постраждали від участі у військових діях та їх родинам.

Держава Ізраїль володіє колосальним досвідом з психологічної реабілітації учасників бойових дій. В рамках співпраці між двома країнами подібні семінари з підготовки українських фахівців та передачі досвіду ізраїльськими колегами будуть проходити на регулярній основі. Як згадав у своїй вітальній промові Почесний консул Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олег Вишняков: «У цей складний для України час Ізраїль буде всіляко підтримувати, і допомагати українським людям, які постраждали в зоні конфлікту. Жителі Ізраїлю не з чуток знають, як складно подолати страх і біль війни. Організація подібних тренінгів та практик, підготовка фахівців, які вміють працювати з психологічними травмами, заподіяними війною - важлива і потрібна задача. Посольство Ізраїлю і я, як Почесний консул, будемо всіляко сприяти розвитку цієї програми».

Джерело: http://www.il-consul.com/

Air Max