Разом з усім українським народом ми боремося з нещадним ворогом – друге звернення українських євреїв до канцлера Німеччини

Друге Звернення українських євреїв до федерального канцлера Німеччини

 

ПІДПИСАТИ ЗВЕРНЕННЯ

 

Шановний пане Олаф Шольц,
Сталося найгірше, про що ми вас попереджали та до чого готувалися. Ми на війні. Зараз на нашій землі розгортаються наймасштабніші військові дії в Європі з часів Другої світової війни.

Ми, українські євреї, переживаємо важкі часи разом з рідною Батьківщиною. Разом з усім українським народом четвертий день ми боремося зі страшним і нещадним ворогом – російською армією вторгнення. Ми вже четвертий день сидимо в підвалах і укриттях під російськими бомбами та ракетами – по всій Україні. Вже четвертий день у цій боротьбі гинуть мирні жителі та солдати.

Ми дякуємо федеральному уряду та німецькому народу за їхню солідарність і підтримку. Ми цінуємо це.
Зміна вашої позиції щодо поставок зброї свідчить про вашу здатність прислухатися до розумних аргументів і реагувати на ситуацію.

Безперечно, потрібні більш рішучі дії, щоб зупинити агресора. Повне відключення Росії від глобального постачальника безпечних фінансових повідомлень SWIFT є очевидним і мінімально необхідним заходом негайно. Декоративних санкцій проти окремих банків далеко не достатньо. Усім російським фінансовим установам необхідно заблокувати доступ до міжнародної платіжної системи SWIFT.

Шановний пане Федеральний канцлер, ваші активні дії потрібні саме зараз. Кожна година, кожен день затримки коштує життя десяткам і сотням людей.

Тільки разом Україна та міжнародна спільнота можуть зупинити російську агресію.

 

 

ПІДПИСАТИ ЗВЕРНЕННЯ