Провідна психологиня Злата Зимовець прочитала лекцію для команди Програми «Відновлення під час війни» щодо психологічної реабілітації ветеранів

Програма «Відновлення під час війни», заснована Ваадом України, спільно з Національною Гвардією України реалізує окремі тритижневі проєкти, спрямовані на комплексну, глибоку психологічну реабілітацію українських військовослужбовців. Робота з ними – це велика відповідальність і вимагає від команди високої кваліфікації, досвіду, самовдосконалення, ефективних підходів і методів.

 

Саме для посилення цього напрямку, пошуку оптимальних рішень для наших психологів уже вдруге провела лекцію Злата Зимовець – психологиня, сертифікована спеціалістка по роботі з шоковою травмою (диплом Bodynamic International ApS), психотерапевтка, бодинаміст-практик, тілесно-орієнтована арт-терапевтка, спеціалістка з розв’язання конфліктів (сертифікат PIFE, сертифікат Isis Israel Psychodrama and intermodal expressive arts therapy center), спеціалістка з роботи з парами (сертифікат Bodynamic International ApS), сексологиня.

 

Пані Злата має вагомий досвід роботи з шоковою травмою та її наслідками (ПТСР, панічні атаки, депресії, страхи, нав’язливі стани тощо), з психосоматичними захворюваннями, з кризовими станами, з психологічним супроводженням у критичних життєвих ситуаціях. Детальніше про психологічну практику Злати Зимовець можна ознайомитися на її сайті: https://zlatazymovets.com

 

Свою лекцію для психологів нашої Програми пані Злата присвятила особливостям психологічної підтримки військових. Вона поділилася власними напрацюваннями, міжнародними методиками, ефективними підходами у відновленні військових.

 

Лекція пройшла дуже насичено: щира розмова, питання, відповіді, залученість у процес і, головне, щира зацікавленість спільними зусиллями допомогти нашим захисникам у реабілітації.

 

Кожен з психологів Програми отримав на лекції Злати Зимовець потрібні відповіді, покращив свої професійні навички, поділився своїм досвідом і незабаром всі знання застосує під час нових проєктів відновлення військовослужбовців, організованих Ваадом України спільно Нацгвардією.

Команда Програми «Відновлення під час війни» вдячна Златі Зимовець за приділений час.

Контакти для індивідуальних консультацій пані Злати: 
Facebook: https://www.facebook.com/zlata.zimovec
Instagram: https://instagram.com/zlata.zy
Телеграм: https://t.me/+wHriYJ2gHJ41Njg6
Сайт: https://holisticentre.net
Ютуб: https://youtube.com/@zlatazymovets6458?si=EtwBiVBxK3PsgDOO