Еspreso.tv присвятив Програмі «Відновлення під час війни» окрему передачу Pro здоров'я

Відомий український телеканал Еspreso.tv присвятив Програмі «Відновлення під час війни» окрему передачу Pro здоров'я, яка вийшла в ефір 25 лютого 2023 року.

Протягом години авторка Ірина Коваль ґрунтовно розповідала про психологічну реабілітацію жінок та дітей, що особливо постраждали під час війни. «Війна – це психологічна травма для кожного українця. Тривоги, стрес, втрати, розпач. Ми переживаємо це щодня ось уже рік. Дуже боляче бачити, як вбивають і калічать наших військових і цивільних. Боляче бачити, як руйнують будинки й навіть цілі міста. А разом із ними – чиїсь життя. Невимовно боляче тим, хто був учасником цих подій і бачив усе на власні очі. Та найболючіше тим, хто через кляту війну втратив найдорожчу людину. Фактично – втративши себе», – сказала пані Ірина у передмові до передачі.

 

У прямому етері виступив керівник Програми «Відновлення під час війни» Йосиф Зісельс та психологиня Наталія Бондаренко, які поділилися особливостями, напрацюваннями і досвідом, набутим за час реалізації Програми.

 

«Упродовж 2022 року ми провели 27 змін з дуже хорошими результатами. Результати ми бачимо не лише своїми очима, коли жінки починають посміхатися, діти радіти. Ми бачимо цей результат за підсумками психологічного тестування. Наші психологи тестують усіх дорослих учасників на початку Програми і наприкінці, і бачать позитивну динаміку по завершенні тритижневої психологічної роботи», – повідомив Йосиф Зісельс.

 

Переглянути передачу повністю можна за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=OteqZ8htGQU