8 листопада відбудеться відкриття виставки ізраїльської скульпторки Юлії Сегаль

8 листопада у галереї «Дукат» відбудеться відкриття виставки ізраїльської скульпторки Юлії Сегаль, твори якої вперше будуть експоновані в Україні.

Юлія Сегаль добре знана у професійному середовищі, поміж мистецтвознавців та колекціонерів. Про неї написано чимало статей, її твори зберігаються у кращих музеях світу, серед яких Третьяковська галерея в Москві та Російський музей у Санкт-Петербурзі, на рахунку художниці персональні виставки у Ізраїлі, США та Росії. Виставка «Юлія Сегаль. Скульптура» познайомить українського глядача з її творчістю.

Камерна пластика посідає панівне місце у творчості Юлії Сегаль. Її роботи звернені до переживання повсякденності. Навмисне позбавлені урочистості, вони розповідають людські історії через прості речі: одяг, побутові предмети, інтер’єри квартир, — що є не стільки відображенням побуту, скільки філософським осмисленням буття.

Виставка триватиме з 8 листопада до 7 грудня 2016 року. Відкриття виставки відбудеться 8 листопада о 19:00 за адресою: вул. Рейтарська, 8Б, галерея «Дукат».

 

 

Air Jordan 11 For Sale