«Євросолідарність» ініціює громадські слухання щодо передачі земельних ділянок під приватний проект «Бабин Яр»

Міська влада має негайно організувати громадські слухання щодо неоднозначного питання – передачі в оренду трьох земельних ділянок приватному Благодійному «Фонду пам’яті «Бабин Яр» по вулиці Юрія Іллєнка в Шевченківському районі. На цьому наголошує фракція «Європейська Солідарність» у Київраді. Депутати вважають за недоцільне підтримувати проєкт, який фінансується російськими олігархами, що пов’язані із керівником держави-агресора – Володимиром Путіним.

«Є інформація, що лобісти проекту мають на меті докупити десяток голосів депутатів Київради, яких їм не вистачає. Щоб нівелювати такі бажання та сформувати у депутатського корпусу чітке усвідомлення, за що йому пропонують проголосувати, ініціюємо перед міським головою проведення відкритих слухань з цього питання, результати яких повинні «розставити всі крапки над і» та не допустити реалізації в Україні проектів найближчого оточення путіна», – зазначає депутат «Європейської Солідарності» в Київраді Віктор Кононенко.

Саме тому «Європейська Солідарність» вважає, що перед голосуванням в залі КМР, це питання має бути розглянуте на громадських слуханнях, і лише після цього ухвалювати будь-які рішення.

У фракції «Європейської Солідарності» також підкреслюють, що в умовах російсько-української гібридної війни будь-які проєкти, які просувають люди, наближені до Путіна, не можуть бути підтримані київської владою та реалізовані в Україні.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2747374055512477&id=2245813635668524