Фестиваль єврейської культури пройшов у Бердичеві

Познайомитись з єврейською культурою приїхали сотні людей. Зокрема гості з Овруча, Хмільника, Житомира та інших міст. Завітали й колоритні відвідувачі.

На фестивалі представили різні арт-платформи, які показують сучасне єврейське життя, представляють різні клуби за інтересами. На одній із них учасник фестивалю Вадим розповідає про єврейські свята, культуру, традиції,  життя євреїв у місті та світі. У цього народу, говорить він, існує три найголовніших свята, під час яких євреї здійснювали паломництво до храму. Це Песах – Паска, Шавуот і Сукот. Під час цих свят допускається лише легка робота.

Поряд інший учасник фестивалю Влад представляє іншу арт-зону «Центр розвитку особистості». Тут представлено 2 дискусійні курси, де люди саморозвиваються, знаходять для себе щось нове.

Поки одні гості фестивалю смакували різні смакоти, грали у лотерею та спілкувалися, інші взялись розмальовувати картину, яка об’єднала багатьох кольоровими гаммами.

Знайшли для себе куточок і малюки. Для них працювала окрема арт-зона з розвагами , іграшками та забавами.

Та найбільший ажіотаж все ж справили колоритні гості «Джиж фесту» тьотя Роза із Сьомою. Жінка розповіла: приїхали вони на спецпотязі сім-сорок «Париж-Бердичів», щоб розважити людей. Не забула передати вітання Житомиру, який за нагоди люб’язно готові відвідати.

Джерело: zhitomir.today

Běžecké tretry Nike