У он-лайн просторі відбулась зустріч модераторок Клубів розмовного івриту «А поговорити?!»

За роки свого існування проект «Клуб розмовного івриту «А поговорити?!» (далі КРІ) пройшов довгий шлях від ідеї простору для любителів розмов на івриті до цілої «мережі» Клубів, які наразі діють в п’яти містах України: Київ, Чернівці, Мелітополь, Харків та Львів. Тож, на завершення 4го сезону, зустріч модераторок Клубів стала органічним «підбиттям підсумків» діяльності Клубів. 14.07.2020 модераторки всіх КРІ зібралися разом на спільній онлайн-зустрічі в Zoom задля обміну досвідом та висловлення власних пропозицій та ідей щодо розвитку та формату проекту. 

Фрагмент презентації Мелітопольського клубу розмовного івриту

Кожна з модераторок розповіла про діяльність Клубу саме в її місті, власний досвід роботи модераторкою КРІ, прийоми та методи проведення зустрічей. Також знайшло своє місце й обговорення специфіки кожного з Клубів та шляхів вирішення проблемних ситуацій, що можуть виникнути в бесіді мовою іврит. Надзвичайно пізнавальною була інформація щодо аудиторії КРІ в різних містах: як виявилось, дружні розмови івритом цікаві не лише дорослим, але й підліткам, не лише тим, хто володіє івритом на рівні алеф+, але й початківцям. Саме тому ця зустріч надала організаторкам розуміння векторів розвитку проекту в найближчому майбутньому.

Тож ще раз дякуємо всім учасницям зустрічі та зичимо кожному з Клубів залишатися так само унікальним, динамічним та об’єднуючим всіх бажаючих говорити івритом людей, простором.

До нових зустрічей!

 

Wholesale Cheap Nike, Jordans, Adidas, Air Max Shoes China Sale Online