Всеукраїнський благодійний фонд «Заради тебе» провів акцію "Mannah4Pesach”

Всеукраїнський благодійний фонд «Заради тебе» на власному прикладі доводить той факт, що чужих свят не буває. Лише тиждень тому в рамках акції "Mannah4Pesach” відбувся розподіл 400 кілограмів маци серед малозабезпечених представників юдейської громади Києва та області, а вже сьогодні ми констатуємо той факт, що святкові подарункові набори вже в домівках Праведників, що святкують Пасху за східним обрядом.

Протягом тижня наші чарівні волонтери приїжджали до фонду, пакували набори, відвозили, поверталися, знову їхали із подарунками в гості до бабусь та дідусь. Формуючи набори ми намагалися зробити все можливе та врахувати всі потреби, щоб ці без перебільшення героїчні люди, багато з яких самотні, відчули справжнє свято та, може хоч на один день, забули про свої хвороби, мізерні пенсії, інші проблеми, які турбують людей їх віку. 

Ми, представники ВБФ «Заради тебе» хотіли б від усього серця привітати всіх, хто святкує Пасху за східним обрядом.

Нехай цей Великдень надихне вас на нову надію, мир, благополуччя та добробут, отримані через Божественну благодать.

Нехай Великодні благословення, щастя й радість будуть з вами цілий рік!

Зі святом Великодня!

Давайте не забувати, що навколо нас багато тих, кому потрібна наша допомога не лише в свята, а й кожного дня. І це не обов’язково має бути допомога, яка потребує матеріальних коштів: сходити в магазин для сусіда, який сам не може цього зробити, прибрати в його квартирі, зварити для нього борщ, та навіть просто зайти в гості і приділити йому/їй хоч півгодини уваги – кожен такий вчинок зробить його щасливішим.

Особлива подяка фонду «Всесвітня Єврейська Допомога» за підтримку наших проектів.

Air Max 270 Men