Поліцейські затримали чоловіка, який у Кривому Розі пошкодив пам’ятник жертвам Голокосту

 

фото: Укрынформ

За словами начальника Криворізького відділу поліції Сергія Лукашова, місцевий житель вчинив злочин із хуліганських мотивів.  Крім пам’ятника жертвам Голокосту, порушник пошкодив ще декілька об’єктів на території міста.

«19 січня чоловік за допомогою балончика з фарбою він пошкодив напис на пам’ятнику жертвам Голокосту, розташованому у Центрально-Міському районі Кривого Рогу.  Для затримання підозрюваного поліцейські спільно з працівниками СБУ опрацювали відео з понад 50 камер відеоспостереження, завдяки чому було встановлено маршрут руху порушника. Для пошуків порушника було залучено 80 співробітників поліції. В результаті проведених заходів сьогодні зловмисника затримали» - розповів Сергій Лукашов під час брифінгу 21 січня.

Наразі чоловіка доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин події. Його затримано в порядку статті 208 КПКУ. Вирішується питання про вручення порушнику повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). 

 © Офіційний сайт Національної поліції

nike headquarters Sneakers