Підпишіть петицію до Президента з вимогою відкликати підписи представників України під протоколом від 11 березня у Мінську про фактичне визнання суб'єктності ОРДЛО!

На изображении может находиться: текст

Підпишіть петицію до Президента з вимогою відкликати підписи представників України під протоколом від 11 березня у Мінську про фактичне визнання суб'єктності ОРДЛО!

https://petition.president.gov.ua/petition/88960

Опублікуйте посилання на зустріч на свої сторінці, надішліть посилання на петицію друзям, діяти треба чим швидше!

ПОСИЛАННЯ НА ПЕТИЦІЮ:
https://petition.president.gov.ua/petition/88960 (№22/088960-еп)

Повна назва:
Петиція Президенту України Зеленському Володимиру Олександровичу з вимогою негайно відкликати підписи представника України і погодження керівника Офісу Президента України під Протоколом засідання Тристоронньої контактної групи, яке відбулось у Мінську 11 березня 2020 року.)

Проста і зрозуміла ІНСТРУКЦІЯ ПРО ТЕ ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І ПРОГОЛОСУВАТИ НА САЙТІ ПЕТИЦІЙ ДО ПРЕЗИДЕНТА: https://cutt.ly/XthoW06

Чому так важливо підписати цю петицію?
Щоб змусити Зеленського висловити свою позицію щодо зради у Мінську 11 березня. Зараз він відмовчується і ховається за спинами Кучми і Єрмака.
Aдже він особисто нічого не підписував. Раніше ж він заявляв про те що Україна не вестиме прямі переговори з представниками ОРДЛО, бо "Україна не розмовляє з бойовиками".

Однак на петицію, яка набере 25 тис. підписів президент зобов’язаний по закону надати відповідь. Бажано аби підписи були зібрані до 25 березня, коли в Мінську заплановане підписання документу про створення Консультативної ради з ОРДЛО. Тоді зрада від 11 березня буде остаточно втілена в життя.

ПОШИРТЕ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПЕТИЦІЮ
у соцмережах, серед друзів у месенджерах, по патріотичних спільнотах, які ви знаєте, тощо.

В часи епідемії коронавірусу і карантину увага влади до петицій буде більшою, ніж зазвичай, оскільки можновладці розуміють, що частина підписантів робить це через свідоме тимчасове обмеження своєї участі у вуличних акціях протесту. І в разі загрози капітуляції України ці люди можуть вийти на акції спротиву.

Таким чином, підписавши і поширивши петицію ви зможете долучитися до спротиву намірам здачі України навіть попри найсуворіші карантинні заходи!

Nike Air Max