Інна Царук - Якщо максимально заглибитись у тему, буде красивий і цікавий сюжет

Важливо провести якийсь час на самоті, в роздумах, і для себе вирішити – яка сфера вам цікава, де ви себе бачите і де ви справді потрібні. – Інна Царук

26 березня 2020 року о 17:00 відбулась онлайн лекція «Як робити «смачні» матеріали», яку провела журналістка, Insta-блогерка та ведуча таких теле- та радіопрограм як «Єврейські новини» та «РанокLive» - Інна Царук. Слухачами стали журналісти-першокурсники Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Організатором заходу виступила Асоціація єврейських організацій і громад України на платформі он-лайн студії «ЛИМОНАД».

«Розслідування – це досить агресивна сфера» - наголосила журналістка, поділившись досвідом роботи журналістом-розслідувачем в програмі «Люстратор» на телеканалі «1+1». Інна Царук розповіла про тонкощі «мистецтва перебивання», створення «помітного» телерепортажу, зв’язок з оператором і важливість візуальної складової. В ході лекції майбутні медійники отримали багато цінних порад від спікерки.

Лекцію можна переглянути на YouTube-каналі он-лайн студії «ЛИМОНАД» за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=cMmHnRRQIaI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3jRlqjbLShDyV56ezLA1kNrzxgo9nHGA9WpvOIAKOSa9JFHWhon8RKe08

Повідомлення про подальші онлайн лекції, презентації, концерти та інтерв’ю можна знайти на веб-сайті он-лайн студії «ЛИМОНАД» за посиланням:

https://www.facebook.com/LIMONADonline/

 

Аліна Шененко для сайту Ваад

Boots