Гаррі Каспаров. Презентація книжки «Торгівля страхом»

27 березня, о 16:00  у Торгово-промисловій палаті України відбудеться презентація книжки «Торгівля страхом» відомого літератора, політика та чемпіона світу з шахів Гаррі Каспарова.

Також у рамках заходу заплановане інтерактивне спілкування з аудиторією. Про це повідомляється на Facebook-сторінці події.

У березні 2005 року Гаррі Каспаров, будучи лідером світового шахового рейтингу, оголосив про припинення своєї професійної спортивної кар'єри. Рішення це було обумовлено наміром присвятити більшу частину свого часу суспільно-політичній діяльності.

У травні 2005 року Каспаров створює опозиційний рух «Об'єднаний громадянський фронт» з метою «демонтажу  путінського режиму». З самого початку своєї опозиційної діяльності Каспаров просував ідею об'єднання представників різних ідеологічних течій для протистояння диктатурі.
Із 2006 року, саме позаідеологічні коаліції, засновані на концепції Каспарова, стають основною рушійною силою  російського протесту. Статті Гаррі Кімовича, присвячені найбільш актуальним політичним подіям і процесам, публікуються як російською, так і англійською мовами. З 2012 р. він є головою Ради Фонду з захисту прав людини.
Книжка «Торгівля страхом» з’явилася в київському видавництві «Самміт-книга» за підтримки міжнародного фонду українців за кордоном «Діаспора». Це збірка вибраних політичних текстів Гаррі Каспарова, раніше опублікованих на сторінках відомих аналітичних видань та інтернет-порталах в період з 2001 по 2015 рік.

Розташовані в хронологічному порядку, статті дозволяють побачити не тільки логічний ланцюжок поворотних подій політичного життя Росії останніх років, але й простежити історію боротьби ідей, що визначила сучасний вектор внутрішньої і зовнішньої політики Російської Федерації. Велике місце в книжці приділено подіям в Україні останніх років.

http://sbook.com.ua/

Air Jordan 1 Retro High OG "Obsidian" Sail/Obsidian-University Blue For Sale
рубрика: 
дата: