Февраль 2024

Для психологів Програми «Відновлення під час війни» прочитала лекцію провідна українська психологиня Злата Зимовець

Основний напрям Програми «Відновлення під час війни», заснованої Ваадом України, – комплексна, глибока психологічна реабілітація родин, які особливо постраждали під час війни, а також військовослужбовців. Робота з ними – це велика відповідальність. Адже наша Програма спільно з Національною Гвардією України займається відновленням не просто військових, які брали участь у бойових діях, а військових після поранень та баротравм (контузій).

В‘ячеслав Ліхачов: рівень антисемітизму в Україні нижчий, ніж будь-коли в найближчій ретроспективі

«За всіма основними параметрами, які можна виміряти, рівень антисемітизму в Україні в останні роки зменшується і зменшується до показників історичного мінімуму – він нижчий, ніж будь-коли в найближчій ретроспективі», – сказав історик, громадський діяч, політолог, керівник Групи моніторингу прав національних меншин В‘ячеслав Ліхачов під час ефіру «Антисемітизм в Україні і світі: підсумки 2023 року» на ютуб-каналі Студії «Діє-Слово».

 

Найавторитетніший ізраїльський сайт «Деталі» запустив україномовну версію

«Деталі» – найавторитетніше ізраїльське ЗМІ, яке виходить російською мовою, повідомило про запуск версії українською мовою. Це перше та єдине ЗМІ в Ізраїлі, в якому створено україномовну версію. В ній щодня публікуються обрані матеріали видання, які можуть бути цікавими в Україні та за її межами.