Октябрь 2023

Йосиф Зісельс отримав премію ім. Станіслава Вінценза за гуманістичне служіння

Громадський діяч, дисидент, виконавчий спів-президент Вааду України, виконавчий віце-президент Конгресу національних громад України, ініціатор та керівник програми "Відновлення під час війни" Йосиф Зісельс  отримав премію імені Станіслава Вінценза «За гуманістичне служіння та внесок у розвиток регіонів».
 

The letter of condolenes regarding the recent Hamas attacks on the people of Israel

The letter of condolenes regarding the recent Hamas attacks on the people of Israel

 

Mr. Ronald S. Lauder
President of the World Jewish Congress
Members of the Board of the World Jewish Congress

 

Йосиф Зісельс візьме участь у Форумі Via Carpatia 2023

Співпрезидент Вааду України, громадський діяч, дисидент, виконавчий віце-президент Конгресу національних громад України, керівник Програми «Відновлення під час війни» Йосиф Зісельс візьме участь у Форумі Via Carpatia 2023 «Майбутнє традиції: українське у глобальному світі», що відбудеться в Івано-Франківську.

 

Ваад України рішуче засуджує дії терористичної організації ХАМАС, яка розв’язала справжню війну проти Ізраїлю

Офіційна заява Вааду України

В одне з найвеселіших єврейських свят – Сімхат-Тора – Ізраїль зазнав безпрецедентної за масштабами атаки з сектора Газа. Сотні терористів ХАМАСу вторглися на територію єврейської держави із суші, моря та повітря. На даний момент 350 ізраїльтян загинули, понад півтори тисячі поранено – багато хто перебуває в критичному стані, десятки людей взято в заручники і вивезено до Гази. У деяких населених пунктах тривають бої з терористами, що проникли туди.