НаУКМА запрошує на магістерську програму з юдаїки

Запрошуємо вступати на магістерську програму з юдаїки в Національному університеті «Києво-Могилянська академія». Успішні апліканти отримують повний навчальний ґрант, який покриває вартість навчання, оплату за гуртожиток і передбачає виплату стипендії. 

Студенти програми мають змогу впродовж двох років вивчати фахові курси з юдаїки в міждисциплінарному форматі, дві єврейські мови – іврит та їдиш, а також історичні дисципліни. На програмі регулярно читають лекції й міні-курси гостьові викладачі – знані дослідники з України, США, Ізраїлю, Канади та інших країн. На конкурсних засадах студенти щороку проходять стажування в Єврейському університеті в Єрусалимі, що належить до 100 кращих університетів світу.

Звертаємо вашу увагу, що у 2019 році реєстрація для складання єдиного фахового вступного іспиту з англійської та складання додаткових фахових вступних випробувань для неісториків відбудуться вже у травні!

Реєстрація на додаткове фахове вступне випробування для неісториків триває до 24 травня!

Етапи вступної кампанії:

І крок
Заповнення анкети вступника та подання мотиваційного листа (1—2 сторінки) і супровідних матеріалів (pdf-файлів з текстами наукових робіт, списку публікацій, якщо є). Файли слід надіслати на адресу MagistJudaica@gmail.com з темою листа «МП_Вступ_2019_прізвище».

ІІ крок
Реєстрація і складання іспитів в НаУКМА.
13–24 травня – реєстрація на додаткове фахове вступне випробування з історії для осіб, які мають попередній освітній ступінь із іншої спеціальності, у Приймальній комісії НаУКМА (вул. Іллінська, 9, Культурно-мистецький центр, тел. 425-60-22,vstup@ukma.edu.ua);
13 травня – 3 червня – реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови у Приймальній комісії НаУКМА;
30 травня, 12:00 – додаткове фахове вступне випробування з історії (для осіб, які мають попередній освітній ступінь із іншої спеціальності);
2 липня – єдиний вступний іспит з іноземної мови;
з 10 до 23 липня – прийом заяв і документів від осіб, які беруть участь у конкурсному відборі;
з 24 до 26 липня – фахове вступне випробування з історії (юдаїки).

Детальнішу інформацію про програму та умови вступної кампанії 2019 року можна знайти за посиланням та на сайті Приймальної комісії НаУКМА.

Постер

Інформація про програму

Nike Air Force 1 Shadow Beige White Orange CU3012-164 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers
дата: