Велвл Чернін: Яаков Марґі не лише порушив закон, але й грубо образив народ України, що бореться за демократію, незалежність і територіальну цілісність своєї країни

Шановні друзі, вважаю своїм обов'язком виразити своє глибоке обурення діями депутата кнесета Ізраїлю Яакова Марґі, який відвідав, порушуючи закони України, тимчасово окупований Крим і зустрівся з ватажком призначеної окупантами місцевої адміністрації Сергієм Аксеновим. Тим самим Яаков Марґі не лише порушив закон, але й грубо образив народ України, що бореться за демократію, незалежність і територіальну цілісність своєї країни. Завіряю вас, що згаданий депутат образив не лише українців, але й також всіх ізраїльтян, що підтримують Україну в її справедливій боротьбі.

Я – приватна особа. Я не представляю уряду Ізраїлю. Але і депутат Яаков Марґі в своєму скандальному візиті в Крим не був представником уряду нашої країни. У Ізраїлі попадаються деколи прибічники «русского міра», і мені доводилося з ними стикатися. Проте мені очевидно, що Яаков Марґі не належить до їх числа. Він просто неосвічена людина, що погано уявляє собі реалії Східної Європи, людина, яка, на мою думку, попалася в пастку проросійських лобістів, зіграв на руку кремлівській пропаганді і тим завдав збитку стосункам між Ізраїлем та Україною.

Сподіваюся, що його дії отримають належну оцінку в нашій країні, і він буде покараний.

З повагою
Доктор Велвл Чернін

------------

Велвл Чернін - єврейський поет (ідиш), етнограф, перекладач і літературознавець.Посланник Єврейського агентства в Росії, Білорусії та Прибалтиці (2003-2007). Виконавчий віце-президент Російського єврейського конгресу (2009-2010).

 

Нагадаэмо, що У середу, 10 лютого, прес-служба кримського уряду, підконтрольного Росії, повідомила про зустріч нинішнього глави півострова Сегрея Аксьонова «з делегацією Держави Ізраїль на чолі з депутатом Кнесету, головою комісії з освіти, культури та спорту Яаковом Маргі»

Air Jordan 1 Mid "What The Multi-Color" For Sale