Оголошено конкурс для дітей 8-12 років для участі у Міжнародному міжнаціональному дитячому таборі «Джерела толерантності»

Конгрес національних громад України 
за підтримки Освітнього центру «Простір толерантності»
оголошує конкурс для дітей 8-12 років для участі у
Міжнародному  міжнаціональному дитячому таборі «Джерела толерантності»
(молодша зміна)!

 

Місце проведення табору:

Пансіонат «Славський», 82660, Львівська область, Сколівський р-н, смт. Славське, вул. Устияновича, 35

www.slavsk.com.ua

 

Дати проведення табору: з 20 по 31 липня 2016 року

Від’їзд від м. Київ до табору: 19 липня 2016 року

Приїзд із табору до м. Київ: 01 серпня 2016 року

 

Діти відпочиватимуть у Карпатах – неповторному краї водоспадів, полонин, річок і плаїв. Дихатимуть унікальним гірським повітрям та оздоровляться.

 

Проживання і харчування.

Діти проживатимуть по 4 особи у номері з усіма зручностями. Організовано п'ятиразове харчування: сніданок, обід і вечеря проводяться в ресторані комплексу. У щоденному раціоні дітей: м'ясо, овочі, фрукти та солодощі Можливе вегетаріанське меню. 
На мальовничій території пансіонату «Славський» є басейн, кінотеатр, інтернет. 

 

Програма табору.

Табір «Джерела толерантності» працює за унікальною авторською методикою занурення в національні культури.

Відпочиваючи разом, діти навчатимуться взаємодіяти у міжкультурному середовищі, розвиватимуть критичне мислення, розвиватимуть творчі здібності, лідерські якості, стануть впевненішими у собі, з достоїнством представлятимуть культуру свого народу та збагатяться знаннями про інші національні спільноти України.

«Джерела толерантності» - це місце, де створена атмосфера дружності та безпеки, в якій Ваша дитина може знайти нових друзів.

Усі наші заняття інтерактивні та креативні. Будуть проводитись веселі спортивні ігри та змагання. З дітьми працюватиме майстер бойового мистецтва японського фехтування на бамбукових мечах кендо.

Діти зможуть себе проявити на 10 майстернях за інтересами (художня майстерня, театральна майстерня, психологія, танці, співи, логіка, кіно-клуб, кендо, прогулянки в горах, перша медична допомога та інших), під час щоденних вечірніх заходів, квестів, конкурсів, вікторин, «Живих бібліотек», концертів, флеш-мобів, презентацій своїх національних культур та фестивалю культур на гала-вечері у таборі.

З групою 18-20 дітей працюють 3 кваліфіковані вихователі, які пройшли спеціальну підготовку на семінарах. З дітьми також працюватимуть психолог, хореограф, вокаліст, керівник спортивної програми, діджей, фотограф. За медичною допомогою можна звернутися до нашого штатного лікаря.

Серед наших педагогів є чоловіки та жінки. Ми заохочуємо участь чоловіків у вихованні дітей.

 

Безпека.

Для нас надзвичайно важливою є безпека дітей. У таборі постійно знаходиться лікар, територія табору охороняється. Це гарантує відсутність сторонніх на території табору. Батьки можуть бути впевнені в тому, що діти не залишать територію самовільно. Такий підхід дозволяє забезпечити безпеку взаємодії однолітків. Діти перебувають цілодобово під наглядом досвідчених вихователів, які пройшли спеціальний інструктаж щодо запобігання можливих подій, пов'язаних з активним відпочинком.

 

Оплата.

Ми любимо працювати з дітьми та робимо це професійно.

Для нас важливо надавати можливість участі у розвиваючій програмі нашого табору різним дітям.  І також важливим є проведення табору у комфортних умовах.

Тому цього року є два варіанти оплати:

1) 9200 грн. – повна вартість перебування дитини у таборі: проживання та харчування, програма, педагогічний супровід і медичний догляд. Сплачуючи повну вартість, Вам одразу надається місце в таборі, поза конкурсом.

Оплата до 10 травня – 6500 грн. 

Оплата з 11 травня – до 25 червня – 9200 грн.

2) Участь у конкурсі (65% участі дитини оплачують спонсори, 35% - батьки. Також є можливість індивідуальних знижок для дітей зі звільнених міст, дітей, чиї батьки-учасники АТО, дітей-переселенців.)

Вартість за конкурсом: 3300 грн.

Пріоритет за умови якісної конкурсної роботи у цьому році буде надано дітям, які вперше їдуть до «Джерел толерантності» та дітям зі звільнених міст.

ПОДИВИТИСЬ УМОВИ КОНКУРСУ

Діти-випускники табору можуть брати участь у заходах Клубів толерантності протягом року.

Програма табору проводиться з 2002 року та отримала високу оцінку дітей, батьків та фахівців з України, Молдови, Грузії, Ізраїлю, Німеччини та США.

 

Щоб взяти участь у таборі потрібно пройти наступні кроки:

Крок 1. Заповнити реєстраційну анкету на сайті. ВАЖЛИВО! Напиши свій діючий емейл і контактні телефони (щоб ми могли зв’язатися!). Не забудь вказати «молодша зміна».

Крок 2. Якщо Твої батьки можуть сплатити повну суму путівки, то це можна зробити, повідомивши координаторів набору в табір за електронною адресою: tabirdt2016@gmail.com, вказавши у темі листа «ДТ-2016 молодша»

Оплата до 10 травня – 6500 грн. 

Оплата з 11 травня – до 25 червня – 9200 грн.

Крок 2.1. Якщо Тобі потрібна знижка, Ти можеш взяти участь у конкурсі та виконати конкурсну роботу до 26 травня (ПОДИВИТИСЬ УМОВИ КОНКУРСУ (молодша зміна))

Діти, чиї конкурсні роботи будуть відібрані для участі в таборі, отримають лист від нас на електронну адресу 30-го травня 2016 року. 

Після підтвердження участі, просимо батьків перерахувати благодійний внесок на проведення табору у розмірі 3300 грн. на р/р Конгресу національних громад України до 05.06.2016.

 

У внесок входить 35% від вартості проживання та харчування, програми, медичне страхування.

Також є можливість індивідуальних знижок для дітей зі звільнених міст, дітей, чиї батьки-учасники АТО, дітей-переселенців.

Крок 3. Проїзд до місця проведення за рахунок батьків чи громади. Ми організуємо супровід дітей в табір з таких міст: Київ і Львів.

Якщо Ваша дитина їде з м. Київ, вартість проїзду у плацкартному вагоні, групової броні та супроводу  - 500 грн., таким чином, сума оплати за проїзд і путівку становитиме 3800 грн.

 

Довідки за телефонами: (044) 4259758, 067-233-87-63 Альфія, Андрій з 11.00 до 19.00 в робочі дні.

Електронна адреса: tabirdt2016@gmail.com 

 

 

 

 

 

Off-White Shoes