Иосиф Зисельс в онлайн-марафоні «Тиждень Громадянина»

Иосиф Зисельс у марафоні «Тиждень громадянина».

12-15 листопада Центр громадянських свобод та українське інтернет-телебачення Ukrlife.tv (ukrlife.tv) провели телемарафон «Тиждень Громадянина на Ukrlife.TV».Щодня від 12 до 15 листопада (вівторок-п'ятниця) з 10.00 до 14.00 експерти Центру громадянських свобод, низка правозахисників і громадських активістів говорили про проблеми насильства у райвідділках міліції та на мирних зібраннях, про політичних в'язнів нашого часу та про те, чи змінився їх колективний портрет із часів Чорновола та Стуса, про найнебезпечніші законопроекти, що зареєстровані у Верховній Раді України на сьогоднішній день.

Окрім високого та глобального – низка практичних відеопорад: як діяти при адміністративному затриманні, як правильно організувати мирне зібрання та ін. У телемарафоні взяли участь не лише українські експерти, а й правозахисники інших пострадянських країн, зокрема, Росії та Білорусі.

«Переслідування за політичними мотивами, наприклад, за активну публічну діяльність, в недемократичних країнах може торкнутися будь-кого, – коментує голова правління Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук спільний проект із Ukrlife.tv.– Поки весь світ переймається долею лише одного опозицінйого політика, в Україні жертвами таких переслідувань стають журналісти, громадські діячі, адвокати тощо. В інтересах громадянського суспільства заявляти про це вголос».

 «Якщо наш Марафон допоможе принаймні одній людині, буду вважати його дуже вдалим. Приєднуйтесь!» - закликає Людмила Немиря, генеральний продюсер Ukrlife.tv.

Довідка:

Центр громадянських свобод (ccl.org.ua) був заснований в Києві 2007 року для просування та утвердження цінностей прав людини, демократії і солідарності, принципу людської гідності в Україні та на просторі Євразії. Головною метою ЦГС є захист фундаментальних прав і свобод людини. Наша організація представляє інтереси суспільства, здійснюючи контроль як за національним керівництвом, так і регіональною владою на предмет дотримання прав людини. ЦГС працює з молоддю, формуючи нове покоління захисників прав людини та активістів громадянського суспільства.

Українське інтернет-телебачення Ukrlife.tv (ukrlife.tv) створене у 2012 році як дискусійна платформа для журналістів, аналітиків та експертів. За рік гостями каналу стали відомі політологи, юристи, правозахисники, літератори, художники, підприємці, музиканти та пересічні громадяни - всі ті, хто робить наше життя помітнішим. Ukrlife.tv завжди, без зайвих бюрократичних процедур,  допомагає молодим українським журналістам реалізувати свої таланти, надаючи їм можливість експериментувати та створювати свої проекти.

Джерело: http://www.telekritika.ua

FASHION NEWS
рубрика: